‘Πόλεμος’ ΕΡΤ – ΝΔ για τους σχολιαστές στα δελτία ειδήσεων

‘Πόλεμος’ ΕΡΤ – ΝΔ για τους σχολιαστές στα δελτία ειδήσεων
Αλλαγλη λογότυπου από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ στο κτήριο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην οδό Μεσογειών την Δευτέρα 8 Ιουν'ιου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Η ανακοίνωση της ΝΔ με αφορμή την αναζήτηση σχολιαστών για τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και η απάντηση του κρατικού καναλιού. Πώς τη σχολίασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης

Με μία ανάρτηση στο twitter απάντησε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης σε ανακοίνωση της ΕΡΤ, μετά τον “πόλεμο” ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο πλευρών, μετά από δημοσιεύματα για το θέμα των σχολιαστών στα δελτία ειδήσεων.

“Προς #ert: Non paper βγάζει το Μαξίμου. Μάλλον μπερδεύτηκε το κέντρο αποστολής και το έστειλαν σήμερα από την Αγ. Παρασκευή! Μην καρφώνεστε!”, σχολίασε στον λογαριασμό του κ. Λαζαρίδης.


Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΕΡΤ η οποία απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε τα εξής: “Το υψηλού επιπέδου χιούμορ, η φινετσάτη ειρωνεία, η πολιτική οξυδέρκεια, σε συνδυασμό με το λακωνικό ύφος της γραφής, αναδεικνύουν περίτρανα το συγγραφικό ταλέντο του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Επαξίως, λοιπόν, μπορεί να διεκδικήσει μία από τις θέσεις των σχολιαστών στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ”.

Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε τα εξής: “Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ε.Ρ.Τ. αναζητά σχολιαστές για τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της. Για να μην κουράζονται, μιας και φαίνονται οι στόχοι τους, τους λέμε μόνο ένα: Ας μην ξεχάσουν τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Βασίλη Μουλόπουλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα