"Πολιτική" επίθεση κατά Τσίπρα με χαρακτηρισμούς "άντε κουκλίτσα μου"

"Πολιτική" επίθεση κατά Τσίπρα με χαρακτηρισμούς "άντε κουκλίτσα μου"

"Έλα "κουκλίτσα" μου"! Σχόλιο - επίθεση υψηλής "πολιτικής" μέσω facebook από πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Αλέξη Τσίπρα

Αίσθηση, το λιγότερο, έχει προκαλέσει μία... ιδιότυπη επίθεση πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Αλέξη Τσίπρα.

Φιλοξενώντας στην ιστοσελίδα του στο facebook φωτογραφία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, σχολιάζει:

"Έλα "κουκλίτσα μου"... μάζεψε τα παλιόπαιδα σου από τους δρόμους! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο πια..."

Λίγο νωρίτερα, στη σελίδα του πάντα στο facebook, ο πολιτευτής έχει αναρτήσεις από τα επεισόδια στην Αθήνα.

Αφού λοιπόν ανακύπτει θέμα από την ανάρτηση του σχολίου του κ. Τριανταφυλλόπουλου και αφού υπάρχει διάλογος με άλλους στον τοίχο του, ο ίδιος επανέρχεται με νέα ανάρτηση, στις περίπου δέκα το βράδυ όπου υπάρχει νέα φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, χωρίς μπλούζα από πάνω και γράφεται σχετικά:

"ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ" ΜΟΥ...ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ..."

να το πούμε κι αλλιώς. Το ίδιο είναι:

EΛΑ "ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ"...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ...!!!"

Μόλις μία ώρα μετά όμως γράφει ξανά:

"ΑΚΟΥΣΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FC! ΕΔΩ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ...ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ! "ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ"...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ...ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..."

Τελικά και αφού μεσολαβεί μία ακόμα σχετική ανάρτηση, "ανεβάζει" το τελευταίο σχόλιο, στο οποίο είναι σαφές ότι επιχειρεί να ρίξει τους τόνους και στο οποίο κάνει λόγο για "αστείο".

Πάντως στο θέμα παρενέβησαν το πρωί της Πέμπτης, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία καυτηρίασαν το γεγονός.

Όλες οι φωτογραφίες και τα σχόλια είναι από την προσωπική σελίδα του πολιτευτή της ΝΔ, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στο facebook.

SHARE:

24Media Network