Η μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά

Η μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά INTIME NEWS

Έχοντας συμπληρώσει 13 χρόνια από την πρώτη διάγνωσή της με καρκίνο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι αισιόδοξη ότι θα ξεπεράσει και τη συγκεκριμένη δυσκολία. Το χρονικό ενός θαρραλέου αγώνα ζωής.

Ήταν το 2008 όταν η Φώφη Γεννηματά ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον καρκίνο, καθώς διαγνώστηκε με όγκο στο μαστό. Η ίδια ήταν σχετικά προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο καθώς η ασθένεια της έχει και σημαντικό κληρονομικό υπόβαθρο. Στις μάχες που έχει δώσει μέχρι σήμερα έχει βγει νικήτρια και αναμένεται να αντιμετωπίσει και πάλι την υποτροπή που εκδηλώθηκε πρόσφατα.

Η κα Γεννηματά διαγνώστηκε σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία από τον καρκίνο στα 44 της χρόνια όπως και η μητέρα της. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια και ειδικά την τελευταία 10ετία, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στην πιο λεπτομερή διάγνωση αλλά στην θεραπευτική αντιμετώπιση. Οι δε τακτικοί έλεγχοι αποτελούν ένα επίσης θετικό στοιχείο και σύμμαχο στη μάχη που δίνει.

Η Φώφη Γεννηματά SOOC

 

Η Φώφη Γεννηματά δίνοντας θάρρος σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, έχει μιλήσει συχνά για το θέμα της υγείας της, όπως και στις προσπάθειες που έκανε για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού. . Μάλιστα σε συνέντευξή της πέρυσι, αναφέρθηκε χωρίς φόβους για το καρκίνο υπενθυμίζοντας ότι η νόσος αυτή πριν αρκετά χρόνια της στέρησε τους δύο γονείς της.

Έχοντας στο νου της ότι ήταν ιδιαίτερα πιθανό να έχει κληρονομήσει τη σχετική προδιάθεση, όταν νόσησε μπόρεσε αρκετά γρήγορα να τον αντιμετωπίσει με επιτυχία. Όπως ανέφερε η ίδια, διαγνώστηκε Σάββατο, χειρουργήθηκε Δευτέρα και μια εβδομάδα αργότερα ήταν και πάλι ενεργή.

Η Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Από τη δεκαετία του ’80 όπου έχασε και τους δυο γονείς η ίδια δε σταμάτησε να εκφράζεται με δυναμισμό και να αναφέρει ότι «έχω μάθει να ζω την κάθε στιγμή, να χαίρομαι την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να μην φοβάμαι να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να δίνω ταυτόχρονα μάχες». Η νέα περιπέτειά της μπορεί να τη σταματά για την ώρα από την πολιτική της δράση.

Την αποχώρησή της από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, για λόγους υγείας,ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Χθες Τρίτη 12/10, μετά και την κρίση ειλεού, ασθένεια του λεπτού εντέρου η οποία προβλημάτισε ιδιαίτερα τους γιατρούς, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη στον Ευαγγελισμό, όπου οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της πολιτικού, πριν από μερικές μέρες είχε αισθανθεί και πάλι μια έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια της έναρξης της προεκλογικής μάχης για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Απέδωσε την αδιαθεσία αυτή στην κόπωση, αλλά δεν σταμάτησε να εργάζεται, παρακολουθώντας παράλληλα την κατάσταση της υγείας της με τακτικές εξετάσεις

Η ανάγκη για ενότητα της παράταξης, όπως επαναλάμβανε στους συνεργάτες της, πρέπει να είναι προτεραιότητα κατά την διάρκεια και μετά τον προεκλογικό αγώνα. Η εξέλιξη ανατρέπει τα βήματα που είχαν προγραμματιστεί, καθώς τώρα προέχει η μεγάλη μάχη για την υγεία της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα