"Πόρτα" βουλευτών ΑΝΕΛ σε Καμμένο

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτητων Ελλήνων την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018, στην Βουλή.
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτητων Ελλήνων την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018, στην Βουλή. EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε, αλλά δεν έλαβε, δέσμευση από τους βουλευτές για αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τα μέλη της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δέσμευση για αποχώρηση από την κυβέρνηση, αλλά δεν την έλαβε. Τα περισσότερα μέλη της Κ.Ο. είτε διαφώνησαν, είτε απέφυγαν να δεσμευτούν. Ο Π. Καμμένος φέρεται να δήλωσε στους βουλευτές ότι «δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση».

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές, εκτός από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που λείπει στο εξωτερικό, καθώς κι ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

«Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό» τόνισε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ κι εν αναμονή των εξελίξεων στην ΠΓΔΜ για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

ADVERTISING

Η ΝΔ με ανακοίνωση της μετά την ΚΟ των ΑΝΕΛ και την αναβολή της συναντησης του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικο εταίρο, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ.Καμμένο αλλά και στον κ.Τσίπρα.

"Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο", ανέφερε ειδικότερα η ανακοίνωση της ΝΔ.

Κυβερνητικές πηγές απαντούσαν σε υψηλούς τονους: "Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, ΑΝΕΛ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το μπαλάκι στην Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

SHARE:

24Media Network