Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ “κεντράρει” το Μαξίμου και τον πρωθυπουργό για τις μάσκες

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ “κεντράρει” το Μαξίμου και τον πρωθυπουργό για τις μάσκες
MotionTeam

Ξεκινώντας από τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο με τις μάσκες, αναμένεται να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Πυρ κατά βούληση κατά του Μεγάρου Μαξίμου θα “ανοίξει” τις επόμενες ημέρες από τη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κορωνίδα αυτής της προσπάθειας αναμένεται να είναι η διαδικασία της απάντησης από την κυβερνητική πλευρά της ερώτησης που κατέθεσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία.

Τη δύσκολη αποστολή για την κυβέρνηση ανέλαβε ο Γιώργος Γεραπετρίτης αφού άλλωστε προς αυτόν έγινε και η ερώτηση. Η επιλογή βέβαια κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Στο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να βάλουν στο κάδρο των ευθυνών τόσο το “σύστημα” που λειτουργεί γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου όσο και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Ως γνωστόν, ο κ. Γεραπετρίτης δεν λογίζεται απλώς ώς ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και ως ο ιθύνων νους του Μαξίμου μαζί με τους άλλους δύο, εξίσου στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, τον Ακη Σκέρτσο και τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η “περικύκλωση” του Πρωθυπουργού από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς στην Κουμουνδούρου θέλουν να αποδομήσουν την προσπάθεια που κατά τη γνώμη τους γίνεται από το κυβερνητικό στρατόπεδο να μείνει αλώβητος από τις συνέπειες των τελευταίων αρνητικών γεγονότων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπου αρνητικά γεγονότα, βάλτε και τις καταστροφές στην Καρδίτσα θέμα για το οποίο θα υπάρξει κοινοβουλευτική μάχη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά την Παρασκευή στο πλαίσιο και πάλι ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα