Ποτάμι: Βολεύει την κυβέρνηση να βλέπει κερδοσκόπους πίσω από την πτώση στο Χρηματιστήριο

Ποτάμι: Βολεύει την κυβέρνηση να βλέπει κερδοσκόπους πίσω από την πτώση στο Χρηματιστήριο
Το έμβλημα του Ποταμιού Eurokinissi

Ο κ.Τσίπρας έπρεπε να έχει διδαχθεί κάποια πράγματα στα ακριβά φροντιστήριά του, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας

“H νέα διεθνής οικονομική αναταραχή, βρίσκει τη χώρα ευάλωτη λόγω της αδυναμίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα μετά το τέλος της χρηματοδότησης” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

“Τα επιτόκια δανεισμού είναι απαγορευτικά, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ, οι τράπεζες αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία, το χρονοδιάγραμμα μείωσης των κόκκινων δανείων ύστερα από καθυστερήσεις χρόνων είναι πλέον εξαιρετικά περιοριστικό, οι αναπτυξιακές προοπτικές αναιμικές. Όταν η ευρωζώνη αναπτυσσόταν, η χώρα δοκίμαζε τις συνταγές των κ.κ Τσίπρα-Βαρουφάκη και σήμερα ύστερα από τρία προγράμματα στήριξης, το μέλλον εξακολουθεί να είναι αβέβαιο” προσθέτει και καταλήγει:

“Από τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, η κυβέρνηση αντί να δει την πραγματικότητα και τις συνέπειες των επιλογών της βλέπει παντού κερδοσκόπους και υπονομευτές. Αυτό την βολεύει. Ο κ.Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά του να έχεις εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, από το να δανείζεσαι από τις αγορές κι ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες και το κλίμα πολιτικής αστάθειας έχουν βαριές οικονομικές συνέπειες. Με τόσο ακριβά που έχουν κοστίσει στον ελληνικό λαό τα φροντιστήριά του, αυτά τουλάχιστον έπρεπε να τα έχει μάθει.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα