Πόθεν έσχες: Ο Γεωργούλης δήλωσε μηδενικό εισόδημα για το 2018 – Πώς το εξηγεί

Πόθεν έσχες: Ο Γεωργούλης δήλωσε μηδενικό εισόδημα για το 2018 – Πώς το εξηγεί
Αλέξης Γεωργούλης Panorama Press

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε μηδενικό εισόδημα για το 2018, αλλά εξήγησε και τον λόγο σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Μηδενικό εισόδημα για το 2018 δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης. Μια είδηση, η οποία έκανε αμέσως αίσθηση.

Βέβαια, όπως εξήγησε ο κ. Γεωργούλης μιλώντας μέσω κάμερας στην εκπομπή “Πρωινό” στον ANT1 με τη Φαίη Σκορδά, αυτό συνέβη καθώς η φορολογική του δήλωση γίνεται στην Αγγλία.

“Από το 2007 πηγαινοέρχομαι Ελλάδα και Αμερική. Εδώ και δέκα χρόνια έχω πράσινη κάρτα, άρα και μια μόνιμη κατοικία στην Αμερική. Το όλο στήσιμο της δουλειάς μου όμως ήταν και είναι στην Αγγλία. Έκανα μια εταιρεία που μπορούσε να διαχειριστεί τα δικαιώματά μου εκεί. Είμαι εκεί με το αντίστοιχο ΙΚΑ.

Έχω φορολογική δήλωση στην Αγγλία. Οι φόροι είναι πάνω κάτω ίδιοι με την Ελλάδα, οπότε δεν είναι ότι φοροδιαφεύγω. Δεν έχω κάποιο όφελος από αυτό. Έχουμε μπει σε μια εποχή με τα social media, που το τρολάρισμα και ο κανιβαλισμός είναι εύκολος”, ήταν τα λόγια του Αλέξη Γεωργούλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα