Κόντρα εφ' όλης της ύλης στη Βουλή. LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Κόντρα εφ' όλης της ύλης στη Βουλή. LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Τα "ξίφη" τους διασταυρώνουν στη Βουλή Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, για την οικονομία, τις αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση

Σε εξέλιξη η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία  μετά από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της Βουλής. Ο κ. Μητσοτάκης στην επιστολή του αναφέρει πως ζητάει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, με θέμα την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε λόγο για "ψευδοπροφήτες της καταστροφής" και χαρακτήρισε "καλή" τη συμφωνία στο Eurogroup.  Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η κυβέρνηση θα προετοιμάσει την έξοδο στις αγορές "χωρίς βιασύνη" και με την κοινωνία "όρθια"

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την πλευρά του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για πολιτική κάλυψη σε Καμμένο και Πολάκη και σημείωσε ότι με τηην πολιτική που ακολοθεί, πρόδωσε το μέλλον της Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
SHARE:

24Media Network