Προάγγελο νίκης στην περιφέρεια Αττικής βλέπει η ΝΔ

Προάγγελο νίκης στην περιφέρεια Αττικής βλέπει η ΝΔ
Μητσοτάκης, Σταϊκούρας, Αυγενάκης MotionTeam

Η επικράτηση του Γιώργου Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και μάλιστα με ποσοστό 54,7%, ερμηνεύεται από το Μοσχάτο ως μήνυμα εν όψει αυτοδιοικητικών αλλά και εθνικών εκλογών.

Ως προάγγελο πολιτικής αλλαγής στην περιφέρεια Αττικής και όχι μόνον, ερμηνεύει η Νέα Δημοκρατία τη νίκη του προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μάλιστα με ποσοστό 54,7%.

“Η επικράτηση στελεχών της Παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται. Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980” υποστηρίζει σε δήλωση του ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε σύνολο εγγεγραμμένων 22.000 μέλη και οικονομικά τακτοποιημένων περίπου 20.000. Ψήφισαν 6.300, η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ κατέκτησε την αυτοδυναμία γεμίζοντας αισιοδοξία τη ΝΔ.

Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι γαλάζιες παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις. Γεγονός που στο Μοσχάτο θεωρούν ως δείγμα του κλίματος ευρύτερα στην κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα