Προειδοποίηση Κακλαμάνη: "Ως έχει δεν ψηφίζω το χαράτσι για το 2013"

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρύθμιση θεμάτων συμβάσεων που αφορούν Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και Εγκαταστάσεων Κράτησης παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών και τρόπο φύλαξης αυτών» και άλλες διατάξεις», Πέμπτη 27 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρύθμιση θεμάτων συμβάσεων που αφορούν Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και Εγκαταστάσεων Κράτησης παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών και τρόπο φύλαξης αυτών» και άλλες διατάξεις», Πέμπτη 27 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να το ψηφίσει μόνο αν γίνουν αλλαγές

Αποφασισμένος να καταψηφίσει την επέκταση του χαρατσιού για τα ακίνητα και για το 2013, δηλώνει ο βουλευτής της Ν.Δ Νικήτας Κακλαμάνης.

 Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, είπε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το "χαράτσι" για το 2013, καθώς θεωρεί ότι με την παρούσα δομή του, "είναι ένα νέο μέτρο", αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει θετική ψήφο σε περίπτωση που γίνουν αλλαγές στο ειδικό τέλος ακινήτων.

SHARE:

24Media Network