Προκαταρκτική για τη φωτιά στο Μάτι προανήγγειλε ο Τζαβάρας

Προκαταρκτική για τη φωτιά στο Μάτι προανήγγειλε ο Τζαβάρας
Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σχολιάζοντας το πόρισμα για την τραγωδία στο Μάτι

Προκαταρκτική επιτροπή για τη φωτιά στο Μάτι προανήγγειλε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στην περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές.

Μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ανέφερε:

“Η κυβέρνηση βγαίνει σκληρά εκτεθειμένη από το εισαγγελικό πόρισμα για το Μάτι. Είναι εκτεθειμένοι πολλοί υπουργοί. Είναι ανοιχτό το θέμα της προκαταρκτικής επιτροπής κατά παντός υπευθύνου. Και βέβαι πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Εχουμε συρροή εγκλημάτων που έχουν προκύψει από μία παράλειψη ή πράξη. Οι ποινές μπορεί να φτάσουν και στα 100 χρόνια. Στις πυρκαγιές της Ηλείας ποτέ κανένας δεν έκανε λόγο για ευθύνες υπουργών. Στο Μάτι, ο πρωθυπουργός, ενώ ήδη υπήρχαν νεκροί, έκανε πώς δεν ξέρει τίποτα”. Σχολιάζοντας τη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη “θα κυβερνήσω με τους ανθρώπους της γενιάς μου” είπε ότι “από τη στιγμή που με έχει υποψήφιο βουλευτή αυτό σημαίνει ότι δεν με θεωρεί εκτός κυβερνησιμότητας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα