Πρωτόπαπας: Δεν αναλαμβάνω το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών

Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα εργασιών του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ιρήνης και Φιλίας το Σάββατο 2 αρτίου 2013. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα εργασιών του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ιρήνης και Φιλίας το Σάββατο 2 αρτίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αρνείται δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλμβάνει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών και απειλεί με μηνύσεις ο Χρήστος Πρωτόπαπας

Περί συκοφαντικών δημοσιευμάτων κάνει λόγο ο Χρήστος Πρωτόπαπας αναφορικά με το ότι θα αναλάβει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.

"Εδώ και μέρες το site της Χρυσής Αυγής με εμφανίζει ψευδώς ότι θα αναλάβω το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) και δήθεν "θα πιέζω και θα απειλώ πολίτες και καταστηματάρχες να πληρώσουν".

Ψεύδος και συκοφαντία. Καμία απολύτως σχέση δεν έχω με το Κέντρο και τη δραστηριότητα αυτή.

Το δυστύχημα είναι ότι ανέλαβε να βάλει λάσπη στον ανεμιστήρα συντάκτης της εφημερίδας ΑΥΓΗ στο site της.

Δεν λυπούμαι για τις συκοφαντικές επιθέσεις των νεοναζιστών, αλλά για τους δήθεν προοδευτικούς που ταυτίζονται με αυτούς επειδή νομίζουν πως θα «κερδίσουν» βγάζοντας χολή και μίσος καλλιεργώντας διχαστικό κλίμα.

Στον συντάκτη που δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να ερευνήσει την «πληροφορία», απαντώ ότι μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι είμαι υπάλληλος (επί 30 χρόνια) της Εθνικής Τράπεζας και τα δυο τελευταία χρόνια έχω τοποθετηθεί στη θυγατρική της ΠΑΝΓΑΙΑ, το αντικείμενο της οποίας είναι παντελώς άσχετο με όσα αναγράφονται με ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο

Προειδοποιώ τους συκοφάντες ότι αν δεν ανακαλέσουν και ζητήσουν συγγνώμη, θα καταθέσω μήνυση και αγωγή εις βάρος τους", επισημαίνει σε δήλωσή του ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

SHARE: