Πρωτόπαππας: Η κάλυψη της διακυβέρνησης Καραμανλή δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα ούτε για τη ΝΔ

Πρωτόπαππας: Η κάλυψη της διακυβέρνησης Καραμανλή δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα ούτε για τη ΝΔ
Ο Χρήστος Πρωτόπαππας Eurokinissi

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για κάλυψη των σκανδάλων της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δεν εξαιρεί τον Κώστα Καραμανλή από την προσπάθεια επανάληψης του βρώμικου ’89 που καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ 2 ” με τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ επιρρίπτει ευθύνες και στη Νέα Δημοκρατία η οποία -όπως είπε- εξακολουθεί να καλύπτει όλα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης του πρώην αρχηγού της.

“Ο κ. Μητσοτάκης τα βλέπει και τα ανέχεται όλα αυτά. Πρέπει να καταλάβει, πως η κάλυψη της διακυβέρνησης Καραμανλή δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα ούτε για την ίδια τη ΝΔ”, είπε.

Για τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είπε, πως “η περίοδος δεν χαρακτηρίζεται από δύο πρόσωπα και μόνο που έβαλαν το χέρι στο μέλι και τιμωρήθηκαν για αυτό και αποπέμφθηκαν και από την παράταξη ενώ από δικούς μας νόμους και έρευνες αντιμετωπίστηκε το μαύρο χρήμα”.

Για τον κ. Σημίτη είπε πως “δεν είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά όταν δεν λειτουργεί με τα ίδια σταθμά για τους τρεις άλλους υπουργούς; κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη”

Ο κ. Πρωτόπαππας προανήγγειλε επίσης εξεταστική για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στα μνημόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα