Προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η Κάπα Research

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Στην Ολομέλεια η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.(Eurokinissi-ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Στην Ολομέλεια η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.(Eurokinissi-ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) EUROKINISSI

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τις διαπραγματεύσεις και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος

Προβάδισμα με 4,4 μονάδες, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, έχει η ΝΔ σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα με αναγωγή η ΝΔ λαμβάνει 31,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 27%. Ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8,7%, η Χρυσή Αυγή με 8, το ΚΚΕ με 7,2%, η Ένωση Κεντρώων με 3,8%, οι ΑΝΕΛ με 3,7% και εκτός δημοσκοπικής Βουλής μένει το Ποτάμι 2,7%.

Επτά στους δέκα κρίνουν αρνητικά τη διαπραγμάτευση. Περίπου 4 στους 10 πιστεύουν πως η κυβέρνηση θα πρέπει να έρθει σε ρήξη εάν οι δανειστές δεν σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές, ενώ 3 στους 10 θέλουν η διαπραγμάτευση να κλείσει άμεσα.

Το 26% εκτιμά πως η διαπραγμάτευση πρέπει να συνεχιστεί, ακόμη και αν πιεστεί η οικονομία. Το 46,3% των ερωτηθέντων δηλώνει πως εάν τα μέτρα είναι σκληρά η κυβέρνηση θα πρέπει να τα περάσει το συντομότερο από τη Βουλή για να κλείσει η αξιολόγηση.

Το 34,3% ωστόσο, τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοσκοπήσεις
SHARE: