Νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ: Μπέρδεμα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία – ψήφισαν λάθος

Νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ: Μπέρδεμα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία – ψήφισαν λάθος
Ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης Eurokinissi

Υπέρ επί της αρχής είπε ο βουλευτής της ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη. "Μπέρδεμα" υπήρξε κι από τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη. Με την ψηφοφορία "μπερδεύτηκαν" κι οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων

Υπέρ επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ ψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης. Παρά το γεγονός ότι η ΝΔ καταψήφισε το νομοσχέδιο κι έθεσε ζήτημα με την διαδικασία εκτιμώντας ότι το νομοσχέδιο είχε καταψηφιστεί κατά την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, ο Σ. Αναστασιάδης ψήφισε το νομοσχέδιο κατά την ηλεκτρονική ονομαστική ψηφοφορία.

Αργότερα, σε επικοινωνία με δημοσιογράφους δήλωσε ότι η πρόθεσή του ήταν να καταψηφίσει κι ότι δεν γνωρίζει πώς έγινε το λάθος.

«Μπέρδεμα» υπήρξε κι από τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη που καταψήφισε επί της αρχής, αλλά υπερψήφισε κάποια άρθρα, πάλι κατά λάθος. Με την ψηφοφορία «μπερδεύτηκαν» κι οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, καθώς Γιάννης Σαρίδης και Δημήτρης Καβαδέλλας ψήφισαν παρών επί της αρχής, ενώ Βασίλης Λεβέντης και Μάριος Γεωργιάδης καταψήφισαν.

Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν επί της αρχής οι ΑΝΕΛ κι οι ανεξάρτητοι που στηρίζουν την κυβέρνηση (Παπακώστα, Κουντουρά, Κόκκαλης, Δανέλλης). Οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν όπως είχαν προαναγγείλει τα άρθρα 15, 19 κι 20 του νομοσχεδίου. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος υπερψήφισε τα άρθρα αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα