Ραγκούσης: “Η κυβέρνηση να ζητήσει άμεσα συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ”

Ραγκούσης: “Η κυβέρνηση να ζητήσει άμεσα συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ”
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Ο Γιάννης Ραγκούσης επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για το δήθεν, όπως το χαρακτηρίζει, συμβάν με αστυνομικό που υπηρετεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προσωπικά που «υιοθέτησε δημοσίως αυτές τις ψευδές πληροφορίες», ασκεί ο Γιάννης Ραγκούσης, μετά και «το αδιάψευστο οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με το δήθεν συμβάν με αστυνομικό που υπηρετεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο οποίος δήθεν απέτρεψε τη σύλληψη κουκουλοφόρου».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αν τους έχει απομείνει ίχνος θεσμικής υπευθυνότητας και δημοκρατικής ευαισθησίας, θα πρέπει αμέσως να ανακαλέσουν τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους, να ζητήσουν συγγνώμη δημοσίως από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθώς και από τον συγκεκριμένο Αστυνομικό».

Επιπλέον τονίζει ότι «οφείλουν να στραφούν αμέσως εναντίον όσων διέδωσαν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες, παραβιάζοντας και τον Ποινικό Κώδικα και τη σχετική με την Αστυνομία Νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΛΑΣ». Ακόμη ο κ. Ραγκούσης σημειώνει ότι «είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν πώς θα αντιμετωπίσουν την απολύτως ανησυχητική εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας στην προχθεσινή συγκέντρωση».

Κάνει λόγο για μια Αστυνομία που λειτούργησε «σαν πανικοβλημένο, άτακτο ασκέρι, με αποτέλεσμα αναίτια να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και, βεβαίως, να διαφύγουν πάλι όσοι πραγματικά επιχείρησαν να αμαυρώσουν τη μεγάλη και ειρηνική συγκέντρωση πολιτών, με βίαιες πράξεις και βόμβες μολότοφ».

Τέλος, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τώρα που θα πρέπει να αναμετρηθούν στην πράξη με την εφαρμογή του ανεφάρμοστου Χουντονόμου τους, να πάψουν να δαπανούν χρόνο για να συκοφαντούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθώς και να καλύπτουν τους κάθε λογής προβοκάτορες κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα