Ραγκούσης για 26χρονο στον Βόλο: Στο Υπουργείο έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

Ραγκούσης για 26χρονο στον Βόλο: Στο Υπουργείο έχουν χάσει την ψυχραιμία τους
O τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε λόγο για προβοκάτσια εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφορικά με το θέμα του 26χρονου στον Βόλο.

Από τον αρμόδιο τομεάρχη Γιάννη Ραγκούση ήρθε η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του 26χρονου στον Βόλο ο οποίος βρέθηκε νεκρός ενώ ένα μήνα πριν είχε ξυλοκοπηθεί από αστυνομικούς.

Αναλυτικά έγραψε τα εξής: “Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ουσιαστικά έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν έκανε, ουδεμία επίσημη δήλωση για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου νέου στο Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα τοποθετηθούμε. 

Προφανώς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι. Παρά τη γενικευμένη κατακραυγή για το Χουντονόμο τους, συνεχίζουν να πορεύονται στον κατήφορο ενός νεογκεμπελικού τύπου προπαγάνδας. Διαρκώς κατασκευάζουν προβοκάτσιες εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με στόχο τη συκοφάντηση. Και αυτήν τη φορά θα αποτύχουν οικτρά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα