Ραγκούσης: Η δήλωση Βορίδη στιγματίζει τον Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Ραγκούσης
Ο Γιάννης Ραγκούσης EUROKINISSI

Απάντηση στον Μάκη Βορίδη για τη δήλωσή του περί ξύλου έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης "σημαδεύοντας" και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βέλη εναντίον του Μάκη Βορίδη εκτόξευσε την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης στον ΣΚΑΙ σύμφωνα με την οποία "το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας". 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του, τόνισε τα εξής:  "Ο κ. Βορίδης μετά από τη σημερινή του δήλωση, υπουργός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η δήλωση του Υπουργού του κ.Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναφερόμενος σε φοιτητές δήλωσε πως: «... το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», δεν προξενεί καμία εντύπωση για τον ίδιο και τις πεποιθήσεις του. 

Η δήλωση αυτή, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη και τη διακύβερνησή του. Ο ακροδεξιός κατήφορος της κυβέρνησης που για να αποπροσανατολίσει από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο προσφυγικό, σκόπιμα συγχέει φοιτητές με κάθε λογής προβοκάτορες, συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα". 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βορίδης: "Το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας"

SHARE: