Ραλλία Χρηστίδου: Αν εκλεγώ ευρωβουλευτής δεν θα αφήσω το τραγούδι

Ραλλία Χρηστίδου: Αν εκλεγώ ευρωβουλευτής δεν θα αφήσω το τραγούδι
Ραλλία Χρηστίδου

"Συμμετείχα στο διαγωνισμό αλλά αρνήθηκα να παίξω με τους όρους του "ριάλιτυ". Δεν μετάνιωσα ποτέ για την επιλογή μου. Κέρδισα πολύ αγάπη από τον κόσμο" είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Πολιτικοί στο πιάτο".

H αλλαγή «πίστας» της Ραλλίας Χρηστίδου,  το «όπλο» της κιθάρας  στο Ευρωκοινοβούλιο, το χειροκρότημα και η σχέση της με τα ριάλιτυ στην εκπομπή «Πολιτικοί στο πιάτο».

Η γνωστή τραγουδοποιός κ. Ραλλία Χρηστίδου αποδέχθηκε, μετά από σκέψη ενός 24ωρου την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να δώσει τη μάχη για την εκλογή της με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6, το μόνο που την απασχόλησε από τη στιγμή που την πήρε τηλέφωνο ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης ήταν αν θα μπορέσει να τακτοποιήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τόσο για να δώσει τη μάχη, όσο και για την περίπτωση που εκλεγεί και θα απαιτηθεί να αλλάξει τη ζωή της. Άλλωστε, η ίδια ανήκει από τα πολύ νεανικά της χρόνια στον χώρο της Αριστεράς, ενώ επέλεξε να γίνει μέλος του κόμματος το 2011, καθώς, όπως είπε, την ενέπνευσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Η κυρία Χρηστίδου, δεν δέχεται ότι θα χρειαστεί να εγκαταλείψει το τραγούδι, αν εκλεγεί ευρωβουλευτής. Αντίθετα, πιστεύει, ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν, αν υπάρχει διάθεση για συστηματική δουλειά. Θεωρεί πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση την εκλογή της  στην Ευρωβουλή, πιστεύει στη συνεννόηση και εκτιμά ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη της επόμενης μέρας είναι η ρύθμιση των χρεών των κρατών της Ε.Ε., γιατί αυτός ήταν και ο λόγος που τόσα εκατομμύρια πολίτες οδηγήθηκαν στην περιθωριοποίηση. Όσο για την ίδια, θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις γυναίκες και με τις έμφυλες διακρίσεις.    

Παρ’ ότι έχει δεχθεί σχόλια για το γεγονός ότι αναδείχθηκε στο χώρο του τραγουδιού λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι Fame Story, η ίδια δηλώνει ότι δεν το μετάνιωσε ποτέ. «Συμμετείχα στο διαγωνισμό αλλά αρνήθηκα να παίξω με τους όρους του «ριάλιτυ». Δεν μετάνιωσα ποτέ για την επιλογή μου. Κέρδισα πολύ αγάπη από τον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά.

Η κυρία Χρηστίδου έχει επιλέξει συνειδητά να μην κάνει οικογένεια, γιατί, όπως λέει, «δεν είναι όλα για όλους». Εχει μία σχεδόν «τυπική» σχέση με το φαγητό, αφού το θεωρεί απλώς μέσο επιβίωσης και όχι σημαντική απόλαυση και απολαμβάνει την παρέα συντροφιά με την κιθάρα της. Άλλωστε, όπως λέει, μακάρι, συνοδεία κιθάρας, να μπορούσε να συνεισφέρει στη συνεννόηση που απαιτείται για ένα καλύτερο μέλλον.  

Στην ερώτηση ποιο είναι το δυνατό της στοιχείο, με το οποίο θα διεκδικήσει την εκλογή της, η κυρία Χρηστίδου είναι κάθετη:

H πολιτική δεν είναι μάχη. Δεν χρειάζεται συγκεκριμένο ύφος. Μπορεί να ασκείται από όλους τους ανθρώπους, αφορά όλους τους ανθρώπους και έχει στόχο να φέρνει σε ισορροπία αντικρουόμενες ανάγκες και συμφέροντα. “Εχω εισπράξει πολύ χειροκρότημα και ποτέ δεν μου ήταν αρκετό”, εξομολογείται με απόλυτη ειλικρίνεια και επιμένει ότι ακόμα κι αν επιβαρυνθεί με τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή, την κιθάρα της δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ.

Άλλωστε, ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική από τα έξι χρόνια της και δεν σταμάτησε ποτέ!!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα