Ρουπακιώτης: Ορισμένοι στην κυβέρνηση χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τις ηγεσίες των ανώτατων δικαστηρίων παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012.
(EUROKINISSI)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τις ηγεσίες των ανώτατων δικαστηρίων παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για νεοναζισμό και νεοφασισμό έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή

Ότι υπάρχουν ορισμένοι στην κυβέρνηση που χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή εκτιμά ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Σημείωσε μάλιστα ότι πρόκειται για κύκλους του κυβερνητικού περιβάλλοντος που εντάσσονται σε αυτό το "παιχνίδι".

Επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται για νεοδεξιά, αλλά για νεοναζισμό και νεοφασισμό, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη τόνισε πως υπηρετεί την ολέθρια αντίληψη ότι τέμνουμε την πολιτική ζωή, διαχωρίζουμε την κοινωνία.

"Είναι χρέος των κομμάτων να σβήσουν το διαχωριστικό που θέλουν να βάλουν εκείνοι που νομίζουν ότι ωφελούνται από τη διαχωριστική γραμμή" τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

"Είναι ζεστό το αίμα του Φύσσα και κάποιοι επιμένουν ακόμα να μιλούν για δύο άκρα", υπογράμμισε, τονίζοντας πως έχουν ευθύνη όσοι δεν ψήφισαν τον αντιρατσιστικό νόμο.

SHARE:

24Media Network