Κ. Σακελλαροπούλου: Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία– Θα την υποδεχθεί ο Όλαφ Σολτς

Κ. Σακελλαροπούλου: Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία– Θα την υποδεχθεί ο Όλαφ Σολτς
Κατερίνα Σακελλαροπούλου Eurokinissi

Στη Γερμανία για επίσημη επίσκεψη θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, θα υποδεχθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί η ΠτΔ την ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο.

Η υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Καγκελαρία του Βερολίνου θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 13:45 τοπική ώρα (14:45 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Κριστιάνε Χόφμαν, στην ενημέρωση των δημοσιογράφων όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης που θα έχει ο γερμανός Καγκελάριος με την ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα βρεθούν «επίκαιρα διμερή, ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα», είπε η Χόφμαν. Όπως εξήγησε, δεν θα υπάρξουν κοινές δηλώσεις της Προέδρου και του Καγκελαρίου στους δημοσιογράφους.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Βερολίνο την ερχόμενη Τετάρτη προσκεκλημένη του γερμανού Προέδρου της Δημοκρατίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, για την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στη γερμανική πρωτεύουσα από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα