Σαμαράς: Ενωθείτε στη μάχη κατά του ναζισμού

Σαμαράς: Ενωθείτε στη μάχη κατά του ναζισμού
EUROKINISSI

Πώς σχολιάζει ο πρωθυπουργός τις τελευταίες εξελίξεις μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τον κοινωνικοπολιτικό διχασμό που προκαλεί η Χρυσή Αυγή. Αναλυτικά η συνέντευξή του σε κυριακάτικο Τύπο

Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα του λαού και των πολιτικών δυνάμεων, στη μάχη κατά του ναζισμού και στην υπεράσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας, επισημαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του στο "Βήμα της Κυριακής".

Ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται αποφασισμένος να αντισταθεί, όπως τονίζει, στην εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί, προστατεύοντας το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα.

"Η Δημοκρατία δεν είναι ανοχύρωτη, έχει τα μέσα να αμυνθεί στις προκλήσεις και θα τα χρησιμοποιήσει όλα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο" υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως η ενότητα του λαού είναι απαραίτητη για την προάσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας.

"Ο ανήφορος που περνάμε για να βγούμε από την κρίση σύντομα θα τελειώσει. Αλλά ο κατήφορος του διχασμού, αν ανεχθούμε τη βία και την ένταση, δεν τελειώνει παρά στην καταστροφή της χώρας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. Ενώνουμε τη χώρα και θωρακίζουμε τη Δημοκρατία" καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

SHARE:

24Media Network