Σαμαράς για Novartis: “Θα έρθουν όλα στο φως” – Αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα

Σαμαράς για Novartis: “Θα έρθουν όλα στο φως” – Αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα
Κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis στον Άρειο Πάγο Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στον Άρειο Πάγο για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιοι ανώτατοι εισαγγελείς δεν αποκλείεται να διαβιβάσουν τη δικογραφία στη Βουλή.

Πολυσέλιδο υπόμνημα, με το οποίο υπερασπίζεται τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει για την υπόθεση Novartis, υπέβαλε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαρά, στο πλαίσιο της μαρτυρικής κατάθεσής του στον Άρειο Πάγο.

Ο Αντ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται στο έγγραφο τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση, ενώ οι αρμόδιοι ανώτατοι εισαγγελείς δεν αποκλείεται να διαβιβάσουν τη δικογραφία στη Βουλή, ύστερα από την αναφορά του Αντ. Σαμαρά σε πολιτικά πρόσωπα, με την έρευνα να συνεχίζεται από την ελληνική Δικαιοσύνη για τα μη πολιτικά πρόσωπα.

Ο ίδιος εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο έκανε λόγο για άθλια σκευωρία σε βάρος του. «Ό,τι είχα να πω για αυτή την άθλια σκευωρία το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα έρθουν όλα στο φως» δήλωσε, ενώ έκανε γνωστό ότι ενώπιον των εισαγγελικών αρχών κατονόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν».

Οι μαρτυρικές καταθέσεις συνεχίζονται αύριο, Τετάρτη. Σειρά έχει ο πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος -όπως και οι Αντ. Σαμαράς και Δημ. Αβραμόπουλος – είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για τους χειρισμούς στην έρευνα γύρω από τη φαρμακοβιομηχανία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιοι ανώτατοι εισαγγελείς δεν αποκλείεται να διαβιβάσουν τη δικογραφία στη Βουλή, ύστερα από την αναφορά του Αντ. Σαμαρά σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ η έρευνα θα συνεχιστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για τα μη πολιτικά πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα