Σαμαράς για υπόθεση Μπαλτάκου: Δεν θα επιτρέψω ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε κυβερνητικό στέλεχος. Πρώτος εγώ πολέμησα τη Χρυσή Αυγή

Σαμαράς για υπόθεση Μπαλτάκου: Δεν θα επιτρέψω ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε κυβερνητικό στέλεχος. Πρώτος εγώ πολέμησα τη Χρυσή Αυγή

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός για το σκάνδαλο με το βίντεο Κασιδιάρη. Τι είπε για τη Χρυσή Αυγή και για τις "απαράδεκτες συμπεριφορές" στελεχών (Vid)

Δήλωση με αναφορά στο σκάνδαλο Μπαλτάκου έκανε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο των AHEPANs.

Αναλυτικά η δήλωση Σαμαρά:

"Καλωσορίζω στην Ελλάδα τους εκπροσώπους των AHEPANs, τα αδέλφια μας από τη Διασπορά. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά, βγαίνει από την κρίση, σηκώνεται στα πόδια της, παίρνει τη μοίρα της στα χέρια της και αυτό είναι το πιο μεγάλο, το πιο σημαντικό για όλους μας, για όλο τον Ελληνισμό.

Πριν από οτιδήποτε άλλο και σε αναφορά με την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, θα ήθελα να τονίσω ορισμένα αυτονόητα πράγματα. Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οτιδήποτε άλλο και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμία εγκληματική οργάνωση, να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής. Ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος.

Με την ίδια ακλόνητη πίστη, η κυβέρνηση αυτή στηρίζει απόλυτα της ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Και όλοι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή, για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά εμείς προχωράμε με την απαραίτητη ομοψυχία και την εξίσου απαραίτητη πολιτική σταθερότητα.

Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση. Η Ελλάδα βγαίνει στις διεθνείς αγορές και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Και σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να μας τραβήξει πάλι πίσω. Θυμηθείτε, πού ήμασταν πριν δύο χρόνια. Με τις θυσίες του ελληνικού λαού κάναμε αυτό που δεν περίμενε κανείς και τώρα που πιάνουν τόπο αυτές οι θυσίες, προχωρούμε σε μία νέα σελίδα για την Ελλάδα. Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την Πατρίδα δεν την αλλάζω".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τάκης Μπαλτάκος, Κυβέρνηση, Αντώνης Σαμαράς, Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βενιζέλος κατά ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Μπαλτάκου: Τραγικό, πολιτικοί αρχηγοί να υιοθετούν ισχυρισμούς κατηγορουμένων για κομματικά οφέλη

Ρουπακιώτης: Ο Μπαλτάκος έκανε εισηγήσεις για διαφορετική μεταχείριση των μεταναστών

Μπαλτάκος Gate: Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει την κυβέρνηση

Σαμαράς για Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network