Σε εξέλιξη η συνάντηση Γεννηματά- Παπανδρέου

Σε εξέλιξη η συνάντηση Γεννηματά- Παπανδρέου
Η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου Eurokinissi

Η συνάντηση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα ζητήσει από τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει τη θέση του ενόψει της ενοποίησης του κόμματος.

Τετ α τετ έχει αυτή την ώρα η Φώφη Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου ενόψει των αποφάσεων που αναμένεται να ληφθούν για το Κίνημα Αλλαγής στη συνεδρίαση της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την προσεχή Κυριακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης “Παιχνίδια Εξουσίας”, η συνάντηση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα ζητήσει από τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει τη θέση του ενόψει της ενοποίησης του κόμματος: Να απενεργοποιήσει, δηλαδή, ουσιαστικά το κόμμα που έχει συγκροτήσει, το Κίνημα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού (ΚΙΔΗΣΟ), να ενταχθεί εφόσον είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα στον μετεκλογικό σχεδιασμό του κόμματος και τις όποιες μετεκλογικές αποφάσεις και συνεργασίες υπάρξουν (ή δεν υπάρξουν), να αγωνιστεί πραγματικά για την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ στις κάλπες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι αρνητικός και δεν προτίθεται να απομακρυνθεί από το Κίνημα Αλλαγής, αν και η αλήθεια είναι πως τις βαθύτερες σκέψεις του τις κρατάει αποκλειστικά για τον ίδιο.

Στο τετ α τετ αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου στην Αχαΐα, ενώ -σε κάθε περίπτωση- η Φώφη Γεννηματά έχει ως «όπλο» και το ότι σε κάθε περίπτωση «ένας Παπανδρέου» θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος, καθώς ο Νίκος Παπανδρέου (που έχει διαφοροποιηθεί από τον πρώην πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών) θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα