Τρεις υπουργοί σε καραντίνα – Γεωργιάδης, Παπαθανάσης, Πλακιωτάκης ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

Τρεις υπουργοί σε καραντίνα – Γεωργιάδης, Παπαθανάσης, Πλακιωτάκης ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

Τρεις οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν τεθεί σε καραντίνα.Μετά τους Α. Γεωργιάδη και Ν. Παπαθανάση και ο Γ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με επιβεβαιωμένο κρούσμα και γι' αυτό βρίσκεται σε απομόνωση.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε ο Γιάννης Πλακιωτάκης μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε την Τετάρτη στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως τέθηκαν σε καραντίνα και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχουν προσβληθεί από κορονοϊό.

Οι δύο πολιτικοί ενημερώθηκαν ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Για την εξέλιξη αυτη ενημερώθηκαν λίγο πριν να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκεί σημερινές του συναντήσεις.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση και οι δύο δεν είχαν συναντήσει τον πρωθυπουργό πριν να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα