Σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Παπαδημούλη για τα περί 'εθνικής συνεννόησης'

Σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Παπαδημούλη για τα περί 'εθνικής συνεννόησης'

Για "αυτογελοιoποίηση" κάνουν λόγο κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην πρόταση Παπαδημούλη για εθνική συνεννόηση. Τι απαντούν ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσαν οι δηλώσει του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή Αντίμετρα.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, έκαναν το εξής σχόλιο:

«Ο κ. Παπαδημούλης παριστάνει ότι δεν συνειδητοποιεί την αποτυχία της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει, πλέον, καμία πολιτική στο θέμα του χρέους. Προφανώς, δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό και ξεπερνά με τις δηλώσεις του κάθε όριο αυτογελοιοποίησης».

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Κάνετε μηδενιστική αντιπολίτευση

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον επικεφαλής της ευρωομάδας του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Παπαδημούλη για το θέμα του χρέους, σχολίαζαν την επίμαχη διαρροή ως εξής : «Είναι φανερό ότι η ΝΔ παραμένει στο δρόμο της μηδενιστικής αντιπολίτευσης».

Απαντώντας, με τη σειρά του (μετά τον ΣΥΡΙΖΑ), στην επίθεση που δέχθηκε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε, μέσω twitter: «Η σπουδή της ΝΔ να απορρίψει την πρότασή μου για ευρύτερη συννενόηση για το χρέος, δείχνει αμηχανία και εμμονή στην μηδενιστική αντιπολίτευση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαδημούλης στο Ραδιόφωνο 24/7: Προσκλητήριο συνεννόησης και στο βάθος συμβούλιο αρχηγών

SHARE:

24Media Network