Σήμερα η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

Στιγμιότυπο από ορκωμοσία μελών κυβέρνησης (φωτογραφία αρχείου)
Στιγμιότυπο από ορκωμοσία μελών κυβέρνησης (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας, ορκίζονται σήμερα στη 13:00 οι Παναγιώτης Τσακλόγλου, Ζωή Ράπτη και Νίκος Ταγαράς.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα γίνει σήμερα, στις 13:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά τις λειτουργικές βελτιώσεις που αποφάσισε ο πρωθυπουργός και ανακοινώθηκαν χθες, Τρίτη (04/08), στην κυβέρνηση μπήκαν τρία νέα πρόσωπα, ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, η Ζωή Ράπτη, βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, που αναλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας και ο βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς που αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Επίσης, σε αναπληρωτές υπουργοί, από υφυπουργοί που ήταν, αναβαθμίζονται ο Θεόδωρος Σκυλακάκης (αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική) και ο Νίκος Παπαθανάσης, (αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Ανασχηματισμός, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος Δημοκρατίας
SHARE:

24Media Network