Σίμος Κεδίκογλου: "Οι θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον συγγενικών προσώπων είναι εξωφρενική"

Mε τους επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν, Μπομπ Τράα και Ματθιας Μόρς συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στη φωτογραφία ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος κεδίκογλου κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησης.(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Mε τους επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν, Μπομπ Τράα και Ματθιας Μόρς συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στη φωτογραφία ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος κεδίκογλου κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησης.(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διαβάστε τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Να καταδικάσει σύσωμος ο πολιτικός κόσμος χωρίες παραφωνίες , τις επιθέσεις εναντίον συγγενικών προσώπων πολιτικών, ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την βοβμβιστική επιθέση στο σπίτι του αδερφού του. 

Συγκεκριμένα ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

"Οι συνεχιζόμενες θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον συγγενικών προσώπων είναι εξωφρενική. Η επαναλαμβανόμενη τρομοκράτηση νηπίων είναι εξοργιστική. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος πρέπει να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές, χωρίς καμία παραφωνία αυτή τη φορά".

SHARE: