ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεάι Κουμουνδούρου Eurokinissi

Ότι απέκλεισαν τους εργαζόμενους Ιπποκρατείου και Παπαγεωργίου από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

“Την ώρα που τα νοσοκομεία σε όλη τη βόρεια Ελλάδα καταρρέουν οι υγειονομικοί τα κρατάνε με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στη Θεσσαλονίκη για να κάνει επικοινωνιακό σόου”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Σχολιάζει ότι “αφού απέκλεισαν όλους τους εργαζόμενους του Ιπποκράτειου και του Παπαγεωργίου υπό το φόβο διαμαρτυριών, επέτρεψαν μόνο σε μέλη της ΔΑΚΕ να τον “υποδεχθούν””, για να τονίσει ότι “πριν ασχοληθεί με τις ψεύτικες υποσχέσεις για το νέο ΕΣΥ, ας κοιτάξει ο κ. Μητοστάκης το σημερινό ΕΣΥ που καταρρέει από την αδράνεια της κυβέρνησης”. Ως προς αυτό αναφέρει ότι “9 μήνες δεν έχει κάνει μία μόνιμη πρόσληψη γιατρού, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, δεν έχει συνταγογραφήσει τα τεστ και έχει μετατρέψει τη διάγνωση της νόσου σε προϊόν πολυτελείας προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων”. Και κυρίως, σημειώνει, “την ώρα που μιλά για “νέο ΕΣΥ”, δρομολογεί περικοπές 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Υγείας για το 2021″.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα