ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Χριστοφιλοπούλου: Επιβεβαιώθηκε ο τυχοδιωκτισμός για Μπελέρη

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Χριστοφιλοπούλου: Επιβεβαιώθηκε ο τυχοδιωκτισμός για Μπελέρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου για τον Φρέντι Μπελέρη.

Η δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου ότι πράγματι η ΝΔ ενέταξε στο ψηφοδέλτιό της τον Φρέντι Μπελέρη για να περιορίσει τις διαρροές της στην ακροδεξιά προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την Κουμουνδούρου τόνισαν τα εξής: “Η παραδοχή της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, Εύης Χριστοφιλοπούλου, ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε να τοποθετήσει τον Φρέντυ Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του προκειμένου να μαζέψει τις διαρροές προς την ακροδεξιά, επιβεβαιώνει τον τυχοδιωκτισμό με τον οποίο κινείται ο αρχηγός της ακόμα και στα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα.

Όπως είπε η ίδια, η υποψηφιότητα του Φρ. Μπελέρη έχει στόχο να ενσωματώσει την άκρα Δεξιά, την οποία η ίδια είχε καταγγείλει λίγα λεπτά νωρίτερα ως μια πολιτική δύναμη “λαϊκισμού και τοξικότητας” που απειλεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα εν συνόλω.

Είναι πλέον ολοφάνερο πως η τακτική της ΝΔ για τις ευρωεκλογές δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα συνονθύλευμα δήθεν πατριωτισμού και δήθεν προοδευτισμού, που έχει μοναδικό στόχο να συνεχίσει την αντικοινωνική πολιτική που ασκεί ως κυβέρνηση”.​

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα