ΣΥΡΙΖΑ για Θεοχάρη: Προκλητικό να επιχαίρεις για 3.000 νεκρούς από τον κορονοϊό

ΣΥΡΙΖΑ για Θεοχάρη: Προκλητικό να επιχαίρεις για 3.000 νεκρούς από τον κορονοϊό
Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό τουρισμού, μετά τη δήλωση του τελευταίου για "ζηλευτή θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη".

Για αλαζονεία της κυβέρνησης και προκλητική τοποθέτηση του Χάρη Θεοχάρη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σχετικά με τη δήλωση του υπουργού Τουρισμού για τη θέση της Ελλάδας στη “μαύρη” λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ευρώπη.

Στην ανακοίνωσή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρεται:

Ο κύριος Θεοχάρης, ο υπουργός που διαχειρίστηκε με καταστροφικό τρόπο το άνοιγμα του τουρισμού το καλοκαίρι, σήμερα ενημέρωσε τον ελληνικό λαό ότι η θέση της χώρας μας είναι «ζηλευτή» ως προς τον αριθμό νεκρών από την πανδημία.

Η αλαζονεία της κυβέρνησης και του κυρίου Θεοχάρη το καλοκαίρι μας έχει κοστίσει ήδη πολύ ακριβά. Το να επιχαίρει για την πραγματικότητα των 3.000 νεκρών του τελευταίου μήνα είναι απλά προκλητικό και ενδεικτικό μιας κυβέρνησης που δεν νιώθει τι συμβαίνει γύρω της”.

Ο Χάρης Θεοχάρης δήλωσε νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής: “Για το αν είμαστε σε καλή θέση με ρωτάτε. Στην τριακοστή θέση στους θανάτους είναι η χώρα μας στην Ευρώπη. Στην τριακοστή. Σε μια ζηλευτή θέση. Δεν θα θέλαμε ούτε ένα θάνατο. Η κυβέρνηση δεν χαίρεται για την προσπάθειά της, τα αποτελέσματα δεν είναι δικά της, είναι αποτελέσματα της πειθαρχίας της ελληνικής κοινωνίας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα