ΣΥΡΙΖΑ: Guardian, New York Times, Politico διασύρουν τη χώρα μας για το κορονογλέντι του κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Guardian, New York Times, Politico διασύρουν τη χώρα μας για το κορονογλέντι του κ. Μητσοτάκη
Το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Eurokinissi

Διεθνή έγκριτα μέσα "διασύρουν τη χώρα μας για το κορονογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία" σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως την ίδια ημέρα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 700.000 ευρώ για παραβάσεις σε πολίτες.

«Guardian, New York Times, Politico είναι μερικά από τα Μέσα που διασύρουν τη χώρα μας για το κορονογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία, την ώρα που επιβάλλει σκληρά περιοριστικά μέτρα στους πολίτες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.

Σχολιάζει ότι «αυτά για τον κ. Βορίδη είναι όμως ψιλά γράμματα, αφού πίσω από την καταστρατήγηση για δεύτερη φορά των περιοριστικών μέτρων, είδε εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη. Έτσι ονόμασε το τραπέζι 40 και πλέον ατόμων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «την ίδια ημέρα πάντως, στους απλούς πολίτες επιβλήθηκαν 2.200 πρόστιμα ύψους 700.000 ευρώ για παραβάσεις υγειονομικών μέτρων, αντίστοιχες με αυτές του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του», για να σχολιάσει καταληκτικά ότι «τα πρόστιμα όπως φαίνεται δεν είναι για τον μονάρχη κ. Μητσοτάκη, μόνο για τους υπηκόους».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα