Σκληρό ροκ στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Σκληρό ροκ στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση κατά του Κώστα Σκανδαλίδη και όχι μόνο, εξαπέλυσε η Τόνια Αντωνίου για τον "θάνατο" του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους "58"

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συνεδρίασε για να συζητήσει για την Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Σαββάτου (08/03) και τις περιφερειακές εκλογές.

Η συνεδρίαση διακόπηκε μετά την τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου, η οποία ζήτησε το λόγο τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος ήταν έτοιμος να κηρύξει τη λήξη της συνεδρίασης και αφού είχε προηγηθεί η ενημέρωση από τον πρόεδρο του Κινήματος για τα προαναφερθέντα θέματα.

Η κ. Αντωνίου επέκρινε την «ηγετική ομάδα της Χαριλάου Τρικούπη» για τη στάση της σε σχέση με τους "58" και τις περιφερειακές εκλογές και απευθύνθηκε ονομαστικά στον Γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη και στον Κώστα Σκανδαλίδη, στους οποίους καταλόγισε ευθύνες σχετικά με τις εξελίξεις και στα δύο θέματα.

Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Σκανδαλίδη, μετά την ομιλία της, να πάρει το λόγο και να πει τις απόψεις του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να διακόψει τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, πάντως, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για "παραπληροφόρηση" και διέψευσε ότι η συνεδρίαση διακόπηκε.

Ειδικότερα η κ. Αντωνίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, καταλόγισε στην "ηγετική ομάδα" ευθύνες για τη ματαίωση, ουσιαστικά, της προσπάθειας διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ και την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των "58".

Πηγαίνουμε στη Συνδιάσκεψη, φέρεται να είπε, με "τραυματισμένη" την "Ελιά". Και πρόσθεσε ότι για την εξέλιξη αυτή υπάρχουν ευθύνες σε όσους "υπονόμευσαν εκ των έσω", δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ, την προσπάθεια, ενώ απέδωσε ευθύνες και στους "58". Στη ροή της ομιλίας της η κ. Αντωνίου, έθεσε το ρητορικό ερώτημα «είστε αφελείς ή υπονομευτές», προσθέτοντας «εγώ πιστεύω ότι δεν είστε αφελείς».

Επέκρινε επίσης τον κ. Σκανδαλίδη για τις πρόσφατες δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, πέθανε», ρωτώντας τον αν έμαθε τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα.

Είπε επίσης ότι στο ευρωψηφοδέλτιο πρέπει να στρατευθούν όλες οι δυνάμεις του Κινήματος και κάλεσε τον Ν. Ανδρουλάκη να συμμετέχει σε αυτό. Από την πλευρά του κ. Σκανδαλίδη δεν υπήρξε κανένα σχόλιο, καθώς θεωρεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network