Σκουρλέτης στην ΚΕ: Το κόμμα να αποκτήσει το δικό του ρολο

Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στο Συνεδριακό κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Αθήνα, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στο Συνεδριακό κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Αθήνα, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Συνεχίζεται η κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τι είπε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης για το κόμμα, αλλά και για την συμφωνία του ΑΔΜΗΕ

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση κατάφερε να παρεμείνει στο δήμοσιο το πλειοψηφικό πακέτο του ΑΔΜΗΕ τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επεσήμανε στη διαπραγμάτευση, που ξεκίνησε από τον Αύγουστο, πέτυχε ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου και το management δεν πέρασε σε ιδιώτη και πλέον αναζητείται κοινή συναινέσει.

Ο υπουργός Ενέργειας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετά τα Χριστούγεννα να μπει και πάλι από τους δανειστές το θέμα της "μικρής ΔΕΗ".

Αναφερομένος στο κόμμα, για το οποίο γίνεται εκτενής συζήτηση στη συνεδρίαση, αυτό που τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης είναι πως ¨πρέπει να αποκτήσει τον δικό του ρόλο διαμορφώνοντας το δικό του πρόγραμμα. Αλλιώς ¨θα το βρούμε μπροστά μας¨, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Οι σημερινές εργασίες της ΚΕ του κόμματος θα ολοκληρωθούν στις 5 το απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μάχη με την ολιγαρχία εντός και εκτός της χώρας υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός

SHARE:

24Media Network