Σκρέκας: Θα δώσουμε ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σκρέκας: Θα δώσουμε ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
State budget debate in committee, Hellenic parliament, on Nov. 25, 2014 / , , 25 , 2014 sooc

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την κατάθεση του νομοσχεδίου του ΕΣΠΑ

Σε μια προσπάθεια να καταδειχθεί ότι το κυβερνητικό έργο συνεχίζεται, ο πρωθυπουργός  συναντήθηκε σήμερα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τους Υφυπουργούς κ.κ. Παναγιώτη Μηταράκη και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, για να ενημερωθεί για τη κατάθεση του νομοσχεδίου του ΕΣΠΑ.

Ο Κώστας Σκρέκας, στην ανακοίνωση που πραγματοποίησε μετά από τη συνάντησή τού με τον κ. Σαμαρά ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να περιμένει μεγάλη οικονομική ενίσχυση από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. “Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά για την κατάθεση του νομοσχεδίου του ΕΣΠΑ που θα φέρει στην Ελλάδα 26 δις ευρώ τα επόμενα έξι χρόνια. Επίσης τον ενημερώσαμε για μια πολύ θετική εξέλιξη που είναι το πολυσήμαντο ψήφισμα εμπιστοσύνης της Ευρωπαϊκής Αναπτυξιακής Τράπεζας EBRD προς την Ελλάδα που με τη θετική εισήγησή της ανοίγει τον δρόμο για να έρθουν στην ελληνική οικονομία 3 δις ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

Ακόμη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά και τις εντατικές προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά για την επιτάχυνση της ανάπτυξης, λέγοντας “Βλέπετε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνηση συνεχίζουν σκληρά τη δουλειά για να επιταχύνουμε την Ανάπτυξη που ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται. Το μόνο που απειλεί αυτή τη νέα πορεία της χώρας, είναι ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή Προέδρου που προκαλεί τρόμο στις αγορές, στους επενδυτές και στους πολίτες”.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα