Σπανάκης: Σεβόμαστε τον εργαζόμενο, εφαρμόζουμε φιλολαϊκές πολιτικές

Διαβάζεται σε 2'
Σπανάκης: Σεβόμαστε τον εργαζόμενο, εφαρμόζουμε φιλολαϊκές πολιτικές
INTIME

Ο υφυπουργός Εργασίας μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ ζήτησε πανστρατιά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αναφέρθηκε στην εργασιακή πολιτική

“Σεβόμαστε τον εργαζόμενο και εφαρμόζουμε ουσιαστικά φιλολαϊκές πολιτικές”, δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, μιλώντας στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

“Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα έχει σταθερές απόψεις για την οικονομία. Το τρίπτυχο επενδύσεις, εργασία, ανταγωνιστικότητα είναι πυλώνας της πολιτικής μας”, είπε επίσης ο κ. Σπανάκης.

Σχολίασε το γεγονός ότι το συνέδριο πραγματοποιείται στο Ζάππειο. “Εδώ που ο ιδρυτής της παράταξής μας, Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Τότε που οι λαϊκιστές της εποχής έλεγαν «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Το 1989 σε αυτόν επίσης τον ιστορικό χώρο, βρέθηκε ένας άλλος ηγέτης της παράταξής μας, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την ανάγκη της κάθαρσης στην πατρίδα μας όταν η Χώρα μας είχε μπει σε περιπέτειες με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις”, είπε ο κ. Σπανάκη και πρόσθεσε:

“Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, είμαστε συνεχιστές μιας βαθειάς ιστορικής κληρονομιάς! Τα τελευταία πέντε χρόνια η παράταξή μας φέρνει πάντα νίκες για τη Χώρα μας, γιατί στο τιμόνι είναι ο μεγάλος ηγέτης μας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έκανε πρωταγωνίστρια την Ελλάδα στην Ευρώπη σε κρίσιμες συγκυρίες”.

Χαρακτήρισε επίσης το συνέδριο αφετηρία για νέους αγώνες και νέες νίκες. “Νίκες για να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, νίκες για τη παράταξη της ΝΔ. Η παράταξη της ΝΔ έχει κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να τα αναδεικνύουμε όπου κι αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στην οικογένεια, στη γειτονιά, στους χώρους εργασίας, στο πεζοδρόμιο. Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες, δεν διχάζει τη κοινωνία. Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη εθνική γραμμή στα εθνικά μας θέματα. Η ΝΔ ταυτίστηκε με την αλήθεια, γιατί πάντα λέει την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Δε θα ξεχάσουμε τις ήττες της δεκαετίας του ’80, όμως υπήρχαν και τότε άξιοι ηγέτες που κράτησαν την Παράταξη όρθια, όπως ο Ευάγγελος Αβέρωφ, αυτός ο μεγάλος ηγέτης”, είπε.

Ο υφυπουργός Εργασίας κατέληξε λέγοντας: “Θέλουμε το μπλε της παράταξής μας, το μπλε της Ελλάδας, να είναι ισχυρό στην Ευρώπη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα