Σπίρτζης: “Δεν μπορείτε, κ. Θεοδωρικάκο, να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι στον Κολωνό;”

Σπίρτζης: “Δεν μπορείτε, κ. Θεοδωρικάκο, να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι στον Κολωνό;”
Χρήστος Σπίρτζης Eurokinissi

Αιχμηρή ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη κατά του Τάκη Θεοδωρικάκου, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η 12χρονη στην υπόθεση του Κολωνού, αλλά και τις απειλές του αστυνομικού στην Ηλιούπολη.

Επίθεση προς την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, εξαπολύει ο Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε η 12χρονη, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας, στον Κολωνό.

“Ισχύει κε Θεοδωρικάκο; Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού και για την υπόθεση του οποίου δεσμευτήκατε τόσο εσείς όσο και ο κ. Μητσοτάκης να ρίξετε άπλετο φως;”, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ούτε να δείτε εσείς ή οι υπηρεσίες σας τις απειλές του αστυνομικού – μαστροπού της Ηλιούπολης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε;”, συνεχίζει ο κ. Σπίρτζης, αναφερόμενος στην υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης.

Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛΑΣ, αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στοιχειωδώς υπεύθυνα στις υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινωνία; Στοιχειωδώς ανθρώπινα. Στοιχειωδώς, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη” καταλήγει στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα