Σπίρτζης: Θα παρακαλούσα τη ΝΔ να πάρει μέρος του ΚΙΝΑΛ από τώρα – Μανιάτης: Είσαι γενίτσαρος

Σπίρτζης: Θα παρακαλούσα τη ΝΔ να πάρει μέρος του ΚΙΝΑΛ από τώρα – Μανιάτης: Είσαι γενίτσαρος
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης Eurokinissi

Νέο επεισόδιο στην «βεντέτα» του υπουργού Μεταφορών κι Υποδομών και του βουλευτή της ΔΗΣΥ με οξείς χαρακτηρισμούς κι υπονοούμενα πριν λίγο στη Βουλή.

«Θα σας παρακαλούσα ένα μέρος του ΚΙΝΑΛ να το πάρετε από τώρα, ώστε να αποφύγουμε εντάσεις» προέτρεψε τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή ο Χρήστος Σπίρτζης δίνοντας συνέχεια στην «βεντέτα» του με τον Γιάννη Μανιάτη. «Η Ιστορία βάζει στο χρονοντούλαπο τους γενίτσαρους» απάντησε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΔΗΣΥ. Κατά την συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής για την σύμβαση για το εμπορευματικό κέντρο του Θριασίου συνεχίστηκε η κόντρα των δύο ανδρών με τελευταίο επεισόδιο τις καταγγελίες του Γ. Μανιάτη για «σκανδαλώδη» σύμβαση.

Ο υπουργός Μεταφορών κι Υποδομών υπενθύμισε ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Γ. Μανιάτης ήταν υπουργός του Αντώνη Σαμαρά και τον κατηγόρησε ότι θέλει να γίνει υπουργός και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νωρίτερα, ο Χρ. Σπίρτζης είχε αφήσει υπονοούμενα για τα κίνητρα μέρους της κριτικής στην σύμβαση κάνοντας λόγο για «φωνές πολιτικής σκοπιμότητας ή υπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων μέσω της σκανδαλολογίας».

Ο Γ. Μανιάτης απέδωσε τις επιθέσεις στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το ΚΙΝΑΛ ως «στρατηγικό εχθρό κι αντίπαλο» προβλέποντας διπλάσιο ποσοστό για το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές. Ο Γ. Μανιάτης κατηγόρησε τον Χρ. Σπίρτζη ότι «συνεργάζεται άριστα με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο», καθώς κι ότι, όπως κι ο πρωθυπουργός παρέμεινε σιωπηλός, όταν κατά το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο δύο υπουργοί διατύπωσαν αλληλοκατηγορίες για αδιαφάνεια στην διαχείριση των μυστικών κονδυλίων. «Δεν παίρνουμε μαθήματα από ανθρώπους που έκαναν καριέρα στο ΠΑΣΟΚ και τώρα δεν θέλουν να ακούσουν γι’ αυτό» πρόσθεσε ο Γ. Μανιάτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα