Μήνυμα Σπυράκη σε βουλευτές ΑΝΕΛ και Ποταμιού: Την ευθύνη θα έχουν όσοι σηκώσουν το χέρι και πουν "Ναι"

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

"Κάνουμε τα πάντα για να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών. Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε νέα πολιτικά δεδομένα" τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Να απαντήσει στον Ζ. Ζάεφ ζήτησε από τον κ. Τσίπρα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: "Είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να μιλήσει δια του πρωθυπουργού και να απαντήσει στον κ. Ζάεφ που μίλησε για Μακεδόνες του Αιγαίου και για διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας. Δυο μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας σιωπά. Κάνουμε τα πάντα για να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών. Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε νέα πολιτικά δεδομένα. Κάθε βουλευτής θα πρέπει να τα προσμετρήσει αυτά τα νέα δεδομένα. Εμείς δεν θέλουμε να κυρωθεί αυτή η συμφωνία από την παρούσα Βουλή. Αν δεν ψηφιστεί θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν ψηφιστεί την ευθύνη θα έχουν όσοι σηκώσουν το χέρι και πουν ΝΑΙ. Οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψιν τις νέες παραμέτρους".

ADVERTISING

 Σε ερώτηση για την πρόταση μομφής είπε ότι "έχουμε όλα τα όπλα στη διάθεσή μας". "Σε καμία περίπτωση -κατέληξε- δεν υπάρχει θέμα αλλαγής αντιπροέδρων στη ΝΔ ούτε μετά το συνέδριο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Έχουμε εξηγήσει στους Αμερικανούς φίλους μας τη θέση μας για τη συμφωνία των Πρεσπών

Αντιδράσεις ΝΔ - ΚΙΝΑΛ για τη δήλωση Ζάεφ περί "μακεδονικής γλώσσας" στα ελληνικά σχολεία

SHARE:

24Media Network