Στ. Θεοδωράκης για Eldorado: Ο λογαριασμός στους εργαζομένους

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».  Τρίτη 1 Αυγούστου 2017(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Τρίτη 1 Αυγούστου 2017(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη για την αναστολή επενδύσεων της "Ελληνικός χρυσός"

Σε δήλωση για την αναστολή επενδύσεων της «Ελληνικός χρυσός» προχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Οι χαρές και τα πανηγύρια για τον κ. Τσίπρα και την παρέα του στη Θεσσαλονίκη τελείωσαν. Ο λογαριασμός, όμως, θα σταλεί στις 4.000 οικογένειες που χάνουν τη δουλειά τους, χάνουν το ψωμί τους στη Χαλκιδική. Τα ατέλειωτα πήγαινε-έλα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε σχέση με τις επενδύσεις καταστρέφουν μεγάλες δουλειές στη χώρα. Εάν δεν αλλάξουν μυαλά, το μέλλον θα είναι μαύρο. Όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που περιμένει να υπάρξουν επενδύσεις για να βρει δουλειά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Παγώνει' τις επενδύσεις η Eldorado Gold

Σταθάκης για την Ελληνικός Χρυσός: Η εταιρεία δεν έχει συνηθίσει να λειτουργεί σε Ευρωπαϊκές χώρες

Γεννηματά για Eldorado: Καλούμε την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση να αλλάξει ρότα

Καράογλου: Κακώς μπήκε η ΝΔ στην κουβέντα περί εξομοίωσης ναζισμού και κομμουνισμού

SHARE:

24Media Network