Στ. Θεοδωράκης: Κανείς Έλληνας δεν είναι ευχαριστημένος από την πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Στ. Θεοδωράκης: Κανείς Έλληνας δεν είναι ευχαριστημένος από την πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
NIKOS LIBERTAS/ SOOC

Η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια αν η κυβέρνηση αφήσει τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και πάρει αποφάσεις κόντρα στα συμφέροντα και τις συντεχνίες, δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού

Με τα κορίτσια του Φιλανθρωπικού ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου Χανίων πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σταύρος Θεοδωράκης. Έφαγε μαζί τους, συζήτησε, έπαιξε μπάσκετ και το απόγευμα τα αποχαιρέτησε υποσχόμενος ότι θα συναντηθούν ξανά. Τον επικεφαλής του Ποταμιού υποδέχθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός, ο οποίος εξήρε το γεγονός ότι μια τέτοια μέρα που όλοι θέλουν να είναι με τις οικογένειες τους, ο επικεφαλής του Ποταμιού επέλεξε να το περάσει παρέα με τα 20 κορίτσια της Στέγης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στο Μητροπολίτη καθώς και στον εφημέριο και πρόεδρο του ιδρύματος πατέρα Εμμανουήλ Δερμιτζάκη τους ευχαρίστησε για τα όσα κάνουν στα χρόνια της κρίσης για την περιοχή αλλά και για τη βοήθεια που προσφέρουν στα κορίτσια τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη: «Να νιώσουν τα κορίτσια ότι είναι σε μια κοινωνία που τα φροντίζουν, τα αγαπούν και ετοιμάζουν τις συνθήκες για να έχουν μια κανονική ζωή, μια σωστή και ανοδική πορεία».

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια αρκεί να αφήσει η κυβέρνηση τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και να πάρει αποφάσεις προς όφελος των πολλών, κόντρα στα συμφέροντα, κόντρα στις συντεχνίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Χρόνια Πολλά σε όλους και ελπίζω ότι αυτό το μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, δε θα προστεθούν καινούρια προβλήματα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορούμε να φύγουμε μπροστά. Η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια. Ας αφήσει λοιπόν η κυβέρνηση τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και ας πάρει αποφάσεις προς όφελος των πολλών, κόντρα στα συμφέροντα, κόντρα στις συντεχνίες με τη σκέψη ότι αυτή η κοινωνία είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά.

Κανείς Έλληνας δεν είναι ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή από την πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δε θα προσφέρουν τίποτα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κλείσει η αξιολόγηση, να πάρουμε τα λεφτά που έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους και αμέσως μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν βέβαια αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος να έρθει ο κ. Τσίπρας να μας το πει και θα βρούμε λύση. Αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να μη συνεχίζεται η αβεβαιότητα, να μη συνεχιστεί η ανησυχία του κόσμου, να τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες όσον αφορά τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους εταίρους μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης, Ποτάμι
SHARE:

24Media Network