Στα Ιεροσόλυμα στις 8 Οκτωβρίου ο Αντώνης Σαμαράς

Επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Πρώτο θέμα στην ατζέντα των δυο πρωθυπουργών, τα μέτρα ανάπτυξης που πρέπει να ληφθούν κυρίως για τις χώρες του Νότου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρώτο θέμα στην ατζέντα των δυο πρωθυπουργών, τα μέτρα ανάπτυξης που πρέπει να ληφθούν κυρίως για τις χώρες του Νότου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στα Ιεροσόλυμα θα μεταβεί στις 8 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς. Θα συμμετάσχει στο Ανώτατο Υπουργικό Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ

Στα Ιεροσύλυμα θα μεταβεί στις 8 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ανώτατο Υπουργικό Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Ιεροσόλυμα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί, επίσης, με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη του Ελληνο-Ισραηλινού Επιχειρηματικού Συνεδρίου.

SHARE: