Στάθης Παναγούλης για Άδωνι: Επί Χίτλερ θα ήσουν αρχιφούρναρης

Στάθης Παναγούλης για Άδωνι: Επί Χίτλερ θα ήσουν αρχιφούρναρης

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης για τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου για τους παράνομους μετανάστες (Ηχητικό)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης προέβη σε ευθεία επίθεση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του δεύτερου σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου για τους μετανάστες.

"Στο ράδιο ΜΑΡΚΟΝΙ του Βόλου, ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε τα εξής : " Πρέπει να κάνουμε δύσκολη την ζωή των μεταναστών ". Είσαι άτυχος κ. Γεωργιάδη, που δεν ήσουν ενήλικας στην εποχή του Αδόλφου Χίτλερ, θα σε είχε κάνει ΑΡΧΙΦΟΥΡΝΑΡΗ...στους φριχτούς φούρνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης του ΝΤΑΧΑΟΥ και του ΑΟΥΣΒΙΤΣ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Στάθης Παναγούλης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Στάθης Παναγούλης για Άδωνι: Επί Χίτλερ θα ήσουν αρχιφούρναρης

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη (όπως την ανέβασε ο ίδιος στο Twitter σχολιάζοντας, "χαμός έγινε"):

"Να τους κάνεις τη ζωή δύσκολη για να αναγκαστούν να φύγουν"

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου, ερωτηθείς να σχολιάσει την καταγγελία του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Αντώνη Λιακόπουλου, ότι πιάνουν τους μετανάστες στην Ομόνοια και αναγκάζονται να τους αφήνουν στην Ανάβυσσο, ο κ. Γεωργιάδης είπε για τους παράνομους μετανάστες (5:30 λεπτό και μετά στο παραπάνω βίντεο):

"Ένας από τους στόχους είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις ότι είναι πλέον μη επιθυμητοί είναι η συχνή προσαγωγή τους".

"Και να τους αναγκάζεις να γυρνάνε από την Ανάβυσσο στην Ομόνοια με τα πόδια;" επέμεινε ο δημοσιογράφος.

"Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν. Υπάρχει και το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού .

Αν κάποιος κάνει το ταξίδι από την Ανάβυσσο στην Αθήνα καμία 15αριά φορές με τα πόδια, μπορεί να σκεφτεί να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε να πάρει το αεροπλανάκι και να επιστρέψει στην πατρίδα του", απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ. Δήλωσε που προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις".

"Τα κέντρα μεταναστών μείωσαν την εισροή κατά 95%", πρόσθεσε.

"Αυτοί που κατηγορούν τη χώρα για ξεπούλημα, είναι αυτοί που κατηγορούν τώρα την κυβέρνηση για αποτυχία", δήλωσε σχολιάζοντας το ναυάγιο της Gazprom.

SHARE:

24Media Network