Στη ΔΗΜΑΡ προσχώρησε η Μαριλένα Κοππά

Στη ΔΗΜΑΡ προσχώρησε η Μαριλένα Κοππά
Δεξίωση του γραφείου του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου για το νέο έτος. Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.(EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Σκληρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε η Μ. Κοππά, ανακοινώνοντας την προσχώρησή της στη ΔΗΜΑΡ. Τι είπε για το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη

Την προσχώρησή της στη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά την Παρασκευή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κα Κοππά εξαπέλυσε ξανά επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς το “συνιστώσα της ΝΔ” και υποστήριξε ότι το κόμμα δεν είναι πια αυτόνομο.

Άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει εσωκομματική δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ, καθώς έχει εκφράσει τις απόψεις αυτές δημοσίως, χωρίς ποτέ να κληθεί για εξηγήσεις.

Σε ερώτηση για την ίδρυση του κόμματος, “Το Ποτάμι” από τον Σταύρο Θεοδωράκη, σημείωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τι έχει να πει και μετά να τον κρίνουμε.

Η Μαριλένα Κοππά είναι μέλος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας και Αντιπρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου και της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ήταν επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ιούλιο του 2011 έως το Μάρτιο του 2013. Τον Μάρτιο η Μ. Κοππά παραιτήθηκε από επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα