Στη δημοσιότητα τα SMS του Καμμένου σε Νικολόπουλο

Στη δημοσιότητα τα SMS του Καμμένου σε Νικολόπουλο
O Πάνος Καμμένος στην σηζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Eurokinissi

Στην δημοσιότητα έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες SMS, τα οποία φέρονται να αποτέλεσαν την αιτία της μήνυσης που υπέβαλε ο ανεξάρτητος βουλευτής σε βάρος του Πάνου Καμμένου.

Τα SMS στα οποία φέρεται να αναφέρεται ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος στην μήνυση που φέρεται να υπέβαλε σε βάρος του Πάνου Καμμένου, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Στην ανάρτηση του κόμματος στο Twitter, όπου δημοσιεύθηκαν τα γραπτά μηνύματα, οι ΑΝΕΛ αναφέρουν ότι τα παρουσιάζουν προκειμένου “να να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού”.

Εκβιασμό μέσω SMS κατήγγειλε ο Νικολόπουλος

Εκβιασμό μέσω sms προκειμένου να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ καταγγέλλει στη μηνυτήρια αναφορά του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στρέφεται κατά του Πάνου Καμμένου.

Οι καταγγελίες, που κατέθεσε ενόρκως στην αστυνομία, διαβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγ. Ιωαννίδη, που είναι ο μόνος αρμόδιος για να αποφανθεί για την πορεία της υπόθεσης. Κατά πληροφορίες, ο Νικ. Νικολόπουλος κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ότι ο Πάνος Καμμένος τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα