Στη Σαμοθράκη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Σαμοθράκη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ
Η Κατερίνα Νοτοπούλου MotionTeam

Η Νατάσα Γκαρά και Κατερίνα Νοτοπούλου επισκέφθηκαν την Τετάρτη το νησί της Σαμοθράκης εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από την Βουλευτή Έβρου Νατάσα Γκαρά και την τομεάρχη της Κ.Ο. και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου επισκέφθηκαν την Τετάρτη την Σαμοθράκη όπου είχαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού.

Στο Δημαρχείο της Σαμοθράκης ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας, ενημέρωσε τους βουλευτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί από τον πρόσφατο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του και τις επιπτώσεις που αυτός επιφέρει στον τουρισμό.

Στην συνέχεια, σε ανοιχτή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο «Ν. ΦΑΡΔΥΣ» στην οποία συμμετείχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας, εκπρόσωποι των Επαγγελματιών και κάτοικοι, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται σήμερα στην Σαμοθράκη μετά τον πρωτοφανή αποκλεισμό της, τις επιπτώσεις στην οικονομία του νησιού και στον τουρισμό καθώς και τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχαν στην Αθήνα με τους αρμόδιους Υπουργούς.

Η Κ. Νοτοπούλου και η Ν. Γκαρά εξέφρασαν έντονο προβληματισμό για το κατά πόσο τα αόριστα μέτρα τα οποία εξαγγέλθηκαν ως απλές προθέσεις από την κυβέρνηση της ΝΔ μπορούν να αποζημιώσουν την τοπική οικονομία καθώς και να αναστρέψουν την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί. Δεσμεύτηκαν ότι θα διατηρήσουν τις ανάγκες του νησιού στην επικαιρότητα και πως θα συμβάλλουν με συγκεκριμένες προτάσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα