Στη Βουλή η Χρυσή Αυγή

Στη Βουλή η Χρυσή Αυγή
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου (Α) κατά την είσοδο του , στην προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή (2Α) , σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα "Μεταρρύθμιση, για ένα σύγχρονο, κοινωνικά δίκαιο και βιώσιμο Ασφαλιστικό Σύστημα", την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008, στη Βουλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης που δημοσιεύεται σήμερα Πέμπτη στην εφημερίδα "Το Ποντίκι". Βουλή 11 κομμάτων και μονοψήφιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ

Ακόμη μία δημοσκόπηση – σοκ της Pulse  δημοσιεύεται σήμερα Πέμπτη στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, με σημαντική ανακατανομή των εδρών.

Σταθερό φαίνεται να είναι το προβάδισμα της ΝΔ, ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μονοψήφιο ποσοστό ψηφοφόρων.

Χαρακτηριστικό της νέας δημοσκόπησης είναι ότι δέκα κόμματα εισέρχονται στη Βουλή – μεταξύ αυτών και την “Χρυσή Αυγή”.

Η δημοσκόπηση καταγράφει στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ποσοστό 19% για τη ΝΔ, 9,5% για το ΠΑΣΟΚ, 9% για το ΚΚΕ, 8,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 8% για την “Δημοκρατική Αριστερά”, 4% για το ΛΑΟΣ, 2,5% για τους “Οικολόγους – Πράσινους”, 2% για τη “Δημοκρατική Συμμαχία”, 2% για το “Άρμα Πολιτών”, 2% για τη “Χρυσή Αυγή” και ποσοστό 4% απαντά υπέρ κάποιου άλλου κόμματος.

Το λευκό και η αποχή φτάνουν στο 19,5% και οι αναποφάσιστοι στο 10%.

Ωστόσο με την αναγωγή των παραπάνω εκτιμήσεων σε εκλογικά αποτελέσματα, προκύπτει Βουλή 11 κομμάτων με τα παρακάτω ποσοστά: ΠΑΣΟΚ 13,5%, ΝΔ 27%, ΚΚΕ 12,5%, ΛΑΟΣ 5,5%, ΣΥΡΙΖΑ 12%, “Δημοκρατική Αριστερά” 11,5%, “Οικολόγοι – Πράσινοι” 3,5%, “Δημοκρατική Συμμαχία” 3%, “Άρμα Πολιτών” 3%, “Χρυσή Αυγή” 3% και “άλλο κόμμα” 5,5%.

Στον απόηχο των κρίσιμων εξελίξεων, την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα