Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΣΥ εντάσσεται ο Καρράς

Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΣΥ εντάσσεται ο Καρράς
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας// Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων δήλωσε ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του «Κινήματος Αλλαγής» για τη δημιουργία του προοδευτικού φορέα «που έχει ανάγκη η χώρα»

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται από σήμερα, ως συνεργαζόμενος, ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς.

Με δήλωσή του ο βουλευτής που εκλέγεται στη Β’ Αθηνών ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» προκειμένου «από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική. Σημείωσε, επίσης, ότι ο χώρος του προοδευτικού κέντρου «πρέπει να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. «Η “Φωνή Δημοκρατίας” που έχω την τιμή να ηγούμαι ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου και να επιδιώκει συγκλίσεις με συγγενείς δυνάμεις ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλή και την κοινωνία», συμπλήρωσε.

Ο κ. Καρράς επιτέθηκε επίσης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι «οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας» «Με το πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας» ανέφερε και καταλόγισε στη ΝΔ ότι «δεν αρθρώνει πειστικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα