Στο κενό το σχέδιο παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος
Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος EUROKINISSI

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρά την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται, θα συνεχίσει να τηρεί με ευλάβεια το Σύνταγμα και, βεβαίως, δεν πρόκειται να φυγομαχήσει, όπως επιδιώκουν οι ακραίοι που του επιτίθενται.

Στο κενό πέφτει το σχέδιο παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή το μακεδονικό, όπως επιδιώκουν εθνικιστικοί κύκλοι, ακόμα και ακραία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εθνικιστικοί κύκλοι και ακραία στελέχη φέρεται να εκτιμούν πως ο Προκόπης Παυλόπουλος, πιεζόμενος, θα αναγκαστεί στο τέλος να υποβάλλει την παραίτησή του, ώστε η χώρα, μέσω συνταγματικής κρίσης, να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές.

ADVERTISING

Εκτιμούν, επίσης, πως “βάζοντας” στο κάδρο των “προδοτών” (!!!) και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα υπάρξουν θερμόαιμοι που στο εξής θα τον αποδοκιμάσουν κατά τη διάρκεια των -σχεδόν καθημερινών- περιοδειών του ανά τη χώρα, πρωτίστως όμως στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ωστόσο, που σημειωτέον από άλλους πολιτικούς χώρους χαρακτηρίζεται ως “σκληρός”, δεν προτίθεται να παρακάμψει ούτε στιγμή το ρόλο του ως θεσμικό υποστηρικτή του Συντάγματος, ούτε βεβαίως προτίθεται να παραιτηθεί.

“Είμαι σκληρό καρύδι” συνηθίζει να αναφέρει στους συνομιλητές του όταν τον ρωτούν εάν θα αντέξει τις επιθέσεις που δέχεται, εμφανιζόμενος αποφασισμένος να υπερασπίσει κάθε άρθρο του Συντάγματος έως το τέλος της θητείας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H ΝΔ ζητά από Παυλόπουλο να επαναφέρει στην συνταγματική "τάξη" τον Τσίπρα

Παυλόπουλος: Το Πολεμικό Ναυτικό υπερασπίζεται τα σύνορα και θα υπερασπιστεί την ΑΟΖ

Σαμαράς κατά Τσίπρα- Παυλόπουλου για τη συμφωνία: Ταπεινωτικός συμβιβασμός

SHARE:

24Media Network